Szállítás, garancia

Szállítási díj

Szállítási árakat a termékeknél található, szállítási díj kalkulátor használatával láthat. Több különböző termék vásárlása esetén az ár változhat a vásárolt termékek össz térfogatsúlya miatt, pontos árat a pénztárban láthat.

Kistarcsai raktárunkból a megvásárolt terméket ingyenesen el tudja szállítani, előre egyeztetett időpontban. Raktár címe: 2141, Kistarcsa, Szabadság út 56.

A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után futárszolgálat szállítja ki, Magyarország területén 1-2 munkanapon belül, melyet fizethet előre utalással vagy utánvétellel.

Utánvételes rendelés esetén a termék ellenértékét és annak szállítási költségét, átvételkor a futárnak kell kifizetni készpénzben. A futár nem nyithatja ki a kartondobozokat, csomagolóanyagot nem tudja elszállítani és kidobni, erről Önnek kell gondoskodni. A futárnak nem kötelessége az Ön házába, kertjébe bevinni vagy a 7. emeletre gyalog felvinni a csomagot, mert a liftbe általában nem szokott beférni. Ha megkéri a futárt, biztos fog segíteni Önnek.

A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8 – 17 óra között történik.

Amennyiben a megadott szállítási napon nem tartózkodik az Ön által kért szállítási címen, a futár telefonon vagy üzenet formájában egyeztet Önnel egy második, plusz költség nélküli kiszállítási időpontot.

Kérem a rendelés során írja le vagy telefonon egyeztessünk minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha valaki más veszi át a csomagot, mindenképpen adja meg az illető személy nevét és elérhetőségét, vagy ha más név található a kaputelefonon. Nehezen található szállítási hely esetén érdemes rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

Abban az esetben, ha nem tartózkodik a címzett folyamatosan a megadott címhelyen, díjmentesen kérhető, hogy a futár érkezése előtt telefonáljon.